S tehnikom s naše strane, ovu krizu možemo prevladati

U ovoj zemlji imamo veliki problem. Da, to je povezano sa COVID-19 Ali to je veće od toga. Iza groznog broja bolesnih i umirućih, moramo se suprotstaviti sekundarnim vanjskim situacijama, koje djeluju uznemirujuće.

Krenimo od gladi Prema riječima Lauren Bauer, koja je prošle sedmice pisala za The Brookings Institution, nesigurnost u hrani eksplodirala je među porodicama sa djecom. „Do kraja aprila više od jednog u pet domaćinstava u Sjedinjenim Državama i dva u pet domaćinstava sa majkama sa decom od 12 i više godina bili su nesigurni u hrani.“

Naravno, glad je bila problem prije pandemije. Kako Vice objašnjava, 22 miliona djece se već oslanjalo na škole za obroke. Šta se događa kada okruga zatvaraju zbog krize? Ta djeca gladuju. „Ove katastrofe imaju tendenciju da skidaju zavoj sa rana koje su bile nekako prekrivene, pa kad se ove stvari dogode, imate bolji pregled svih gnojnih socijalnih problema koji su tamo bili ranije, ali su samo postali još gori“, kaže Joel Berg, izvršni direktor gladi slobodne Amerike.  mother of the bride dresses
 

Kohl je novi početak za praznike

Kohlov menadžment odlučan je da kompaniju postavi na snažniji put rasta za budućnost, počevši od sada. Dakle, tim se bavi izazovom stvaranja uzbuđenja, izgleda mlađe i pokazuje nove ideje za ovu prazničnu sezonu. S glavnom direktoricom Michelle Gass koja će biti glavni zadatak, oni će naglasiti „novost“ u svemu, od ljepote do kućne robe i mode.

Evo nekoliko inicijativa koje su u toku.

Kurirao Kohlove Na 50 lokacija prodavaonice blokova i minobacača i na web mjestu za e-trgovinu naći će se asortiman modne robe koja će se osvježavati kvartalno. Program je u partnerstvu sa Facebook-om. Početni brendovi uključuju Adore Me, East Adeline by Día & CO, Kid Made Modern, Lovepop, Luca + Danni i United by Blue. Kompanija planira povećati naglasak na novosti u Kohlovom asortimanu i zavesti kupce da češće kupuju. "Želimo skočiti na nove proizvode i trendove", rekao je Doug Howe, Kohl-ov glavni trgovački direktor.

Atletske skočne trgovine. Kompanija širi svoj prostor za sportsku odjeću. Na raspolaganju će biti 175 Adidas skočnih prozora (sa 75 lokacija). Također će se naći veći prodajni prostor za Nike i Under Armour. Puno je veći naglasak na aktivnom nošenju kako bi se prilagodio današnjem načinu života.

 U 200 Kohl prodavaonica, svježi kvartalni asortiman proizvoda za uljepšavanje i wellness. Prema Glossy-u, pokretanje Beauty Checkout-a ima 13 novih proizvoda koji uključuju Evolution_18, Vital Proteins i Honey Belle. Proizvodi se biraju uz pomoć podataka sa Facebooka i Instagrama. Roba će se prikazivati ​​u samostalnim ekranima koji imaju Facebook i Instagram logotipe. Na Kohlovom web mjestu za e-trgovinu također postoji poseban odjeljak za Beauty Checkout. Prikazana je sloganom: "Proverili smo najbolje u ljepoti, tako da ne morate."

Pretraživanje putem Instagrama, Facebooka i drugih društvenih medija postalo je popularna taktika za pronalaženje novih i ekskluzivnih brendova. U stvari, Sephora, Urban Outfitters i Neiman Marcus koristili su ovu metodu kako bi privukli nove kupce. Sadašnji izbor nije ekskluzivan za Kohlove. No, sljedeći izbor - za proljeće - bit će izabran u partnerstvu s Facebookom i mogao bi uključivati ​​ekskluzivnu robu.

Brudekjoler

7 Pristupačni savjeti za fantastičnu istopolnu svadbu

The wedding season is ahead of us, and same-sex couples across the country want to make their special day unique and special. With many of these couples who are financing their same-sex weddings, what options do they have to be unforgettable for their day? How can I avoid having their wedding fall financially?

Palifrons plan weddings of the same sex and commitment ceremony from before marital equality in June 2015. She saw the evolution of these ceremonies and says that same-sex couples feel more and more comfortable with the idea of ​​making a wedding for themselves. They accepted it more, while at the beginning many were wrapped around the concept that weddings were actually an option for them.


Palifroni says, "We like more LGBTQ couples coming up and saying," Yes, we want to have a vengeance. We want to have a celebration. And how does this look for us? "

Asked whether weddings of the same sex become more traditional in terms of and feel now that we are four years in Federally recognized same-sex marriages, Palifrini says no. "Today it's a matter of weddings that there are no more rules, and that's true for the opposite and same-sex weddings," she says. Palifrons continues: "Once you have all the basic parts together - who, what, where, when - are really in the pair to add to their personality."
cheap wedding dresses 

Kako ovaj haitijsko-italijanski dizajner uzima lokalnu globalnu modu

Svojim svijetlim uzorcima, apstraktnim geometrijskim otiscima i priznanjima za Globalni jug, dizajn Stelle Jean privukao je pažnju Armanija i Louboutina, a nosile su ga i Beyoncé, Rihanna i Zendaya. Međutim, talenti modne kuće Haićanski-italijanski modni dizajneri nadilaze sklonost ka suprotstavljanju tkanina i leže u njenoj sposobnosti da premosti kulturne podele kroz svoje kreacije. Zato što su dizajni Stelle Jean mnogo više od odevnih predmeta: tu je priča utkana u svaki komad.

"Nisam počela svoju karijeru u modi da pravim lepe haljine - čak ni ne znam kako da crtam", priznaje ona. „Za mene, moda je vrlo konceptualna: želim da kroz svoje radove podijelim ideje i pričam priče. Stvoriti neku vrstu braka između moje talijanske pozadine i međunarodnih obrazaca kako bi proizveo nešto što ima mješovito porijeklo, jedno sa svojim vlastitim prepoznatljivim identitetom: nešto lokalno koje teži globalnom.

Rođena u Rimu kod talijanskog oca i haićanske majke, njeno odgajanje je bilo teško iskustvo. „Rođena sam u Italiji osamdesetih godina, kada je zemlja bila potpuno nepripremljena za multikulturalne porodice kao što je moja - porodica sa plavim ocem i crnom majkom“, objašnjava ona. „Ljudi su stalno stajali na ulicama da nas upućuju.“ Uprkos izazovima, ona pripisuje svoju mešovitu pozadinu svom kasnijem uspehu.